Anunturi online!

Stiri noi: Cinema: Mircea Diaconu si Dorel Visan in cinematografe cu filmul „Doar cu buletinul la Paris”, Arta si cultura

Image Credits - Sursa imagine: facebook.com
Update din: 23 mai 2015

Zilele trecute, mai precis in 15 mai 2015 a avut loc premiera de gala a lungmetrajului „Doar cu buletinul la Paris” regizat de Serban Marinescu, cel care a scris scenariul si a regizat celebrele filme „Cel mai iubit dintre pamanteni” si „Ticalosii”.

Filmul este o satira la adresa societatii romanesti, in care actorii Mircea Diaconu, Dorel Visan, Razvan Vasilescu si Florin Zamfirescu fac roluri de zile mari.

Filmul face referire la Romania actuala si este o satira dulce despre speranta resemnare si haz de necaz, fir narativ tesut in jurul unui profesor de limba franceza roman care si-a dorit in toata viata lui sa viziteze Parisul.

Profesorul de franceza din film care nu reuseste sa isi indeplinesca marea dorinta poate reprezenta orice om simplu care esueaza intro societate nedreapta si dura. „Este un film amuzant dar este trist si amar” a spus regizorul Serban Marinescu, dupa care a continuat: „Slefuim oglinzi, este o oglinda pe care ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici