Anunturi online!

Stiri noi: Moda. Cel mai important in alegerea tinutei ideale este sa fii tu insuti, sa te simti bine asa cum esti imbracat., Arta si cultura

Update din: 17 Martie 2013

Cum sa fim in pas cu moda? Aceasta este una dintre multele intrebari pe care ni le punem pentru a arata bine si a ne simti bine intr-o societate plina de moravuri.

Una dintre preocuparile vietii de zi cu zi a multor persoane este moda si ce se poarta in prezent din puct de vedere vestimentar pentru a fii respectat si admirat de ceilalti.

Inca din cele mai vechi timpuri s-a pus accent pe modul in care se imbraca oamenii. Marii creatori al modei au tinut cont in confectionarea diverselor modele de imbracaminte de evenimentele in care se vor purta, omul avand sansa sa aleaga exact ce are nevoie.

Insa nu intotdeauna ce este la moda ni se potriveste. In alegerea potrivita trebuie sa tinem cont de mai multi factori cum ar fi conformatia corpului, culoarea tenului si a parului, inaltimea fizica, forma fetei.

Cel mai important in alegerea tinutei ideale este sa fii tu insuti, sa te simti bine asa cum esti imbracat. Nu este bine sa tii cont de parer ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici