Anunturi online!

Stiri noi: Aradul intra in Cartea Recordurilor cu mii de capace asezate in lant, Arta si cultura

Mii de capace din plastic, găurite și aliniate în cercuri imense pe stadionul Gloria. Într-o căldură dogoritoare, zeci de voluntari și parteneri ai proiectului au muncit astăzi ore întregi, de dimineață până după-masă, ca Aradul să între în Cartea Recordurilor. Urmează ca rezultatul să fie omologat de „Guiness World Records”… dar aici e partea tricky.

Recordul stabilit până acum aparține Belgiei, mai exact Instituției educaționale Gitok din comuna Kalmthout. Aceștia au strâns, în data de 4 aprilie 2014, 87.575 capace de sticlă, lanțul măsurând 442 metri lungime. Aceste capace au fost, însă, colectate de pe sticle de bere sau de suc… și nu de pe flacoane din plastic. Rămâne de văzut dacă acest aspect infim contează sau nu. În orice caz, de stabilit s-a stabilit un nou record.

Astăzi, la Arad, într-o caniculă de 30°C (la umbră!), echipa de voluntari ai Asociației Educatio și ai Centrului Județean de Voluntariat Arad, respectiv „voluntarii” în timpul serviciului, anume câțiva agenți ai Poliției Locale, au muncit din greu pentru realizarea unui lanț de capace care măsoară cca. 1,5 km 2,29 km. Stadionul Gloria a fost încercuit de șase ori cu aceste dopuri de PET, înșirate pe sfori. Citeste toata stirea in http://specialarad.ro
Sursa informatie: http://specialarad.ro
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici