Anunturi online!

Stiri noi: Acceptam faptul ca animalele noastre de companie sunt unice si asta ne face sa le iubim. S-a descoperit ca delfinii si elefanti se pot privii in oglinda, gainile pot renunta la o mancare daca stiu ca vor primii mai tarziu una mai buna, Arta si cultura

Image Credits - Sursa imagine: cdn.viataverdeviu.ro
Acceptam faptul ca animalele noastre de companie sunt unice si asta ne face sa le iubim. S-a descoperit ca delfinii, elefanti se pot privii in oglinda, gainile pot renunta la o mancare daca stiu ca vor primii mai tarziu una mai buna.

Cu toate acestea ne comportam cu animalele noastre ca si cum ele ar fi lipsite de orice fel de sentimente si gandire.

''Primatologul olandez Frans de Waal este unul dintre cercetatorii a carui minte deschisa si dorinta de a intelege mai multe despre inteligenta animalelor l-au facut sa faca multe descoperiri in acest sens. In cartea sa, "Suntem destul de destepti pentru a sti cat de destepte sunt animalele", ofera sute de exemple despre inteligenta animalelor.

Oamenii foarte greu accepta ca sunt si alte specii la fel de inteligente ca si noi. Noi dominam planeta si am impus cu sau fara buna stiinta sa se adapteze stilului nostru de viata.

Doar cateva exemple: cimpanzeii pot redacta un sir de cifre pe care le-au vazut o fractiune de secunda; c ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici