Anunturi online!

Zmeurica

Ingrediente: 1 kg zmeura, 1 l rachiu alb, 100 ml rom, 500 g zahar, vanilie. Mod de preparare: Zmeura se pune impreuna cu zaharul intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitand-o zilnic pana se topeste zaharul; se pun apoi, rachiul alb, romul si vanilia. Damigeana se scutura bine si se inchide ermetic cu un dop. Se lasa la rece 2-3 saptamani, apoi lichiorul se filtreaza si se poate consuma.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!