Anunturi online!

Turte

Ingrediente: 1 kg de faina, 30 g drojdie, 1 lingurita de sare, 1 ligura de ulei, 500 ml apa calduta (nu fierbinte!). Mod de preparare: Ca sa facem aluatul pentru turte, amestecam faina, drojdia, sarea si 1 ligura de ulei, adaugand din cand in cand cate putina apa calduta (nu fierbinte, dar nici rece). Framantam bine bine aluatul, cam 30 de minute, dupa care il lasam sa creasca intr-un loc calduros din bucatarie aproximativ o ora sau pana cand devine pufos, dupa care il luam iar la framantat, ca sa formam turtitele. Cu un sucitor intindem cate o bucata din aluat si ii dam o forma rotunda, cu diametrul cam cat palma intinsa. Punem turtele pe plita direct, daca avem, iar daca nu, intr-o tigaie de teflon pe aragaz si le intoarcem cand pe o parte cand pe alta pana se coc suficient. Nu dati focul prea iute,caci turtele se vor arde la suprafata, dar miezul va ramane crud, dar nici prea stins, pentru ca se vor coace prea incet.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!