Anunturi online!

Tort de inghetata cu piscoturi

Ingrediente: 3 galbenusuri, 4 linguri zahar, 200 ml lapte, 400 ml frisca lichida, 200 g zmeura, 200 g ciocolata, 1 lamaie, 400 g piscoturi. Mod de preparare: Se freaca la bain-marie galbenusurile cu zaharul si laptele, amestecand continuu, pana se ingroasa compozitia. Se mixeaza frisca, racita in prealabil in frigider, timp de 3 ore. Se curata,se spala si se piseaza zmeura. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Se rade fin coaja de lamaie, apoi se stoarce zeama fructului. Se imparte frisca in 3 parti, dupa preferinta: in prima parte se incorporeza ciocolata topita, in a doua piureul de zmeura, iar in ultima zeama si coaja de lamaie.Se tapeteza baza si peretii unei forme de tort cu piscoturi.Se torna pe rand si se niveleza cele 3 compozitii. Se introduce forma in congelator, pentru 3 ore.Se scote tortul si se decoreza cu ciocolata rasa sau cu un topping la alegere.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!