Anunturi online!

Tort cu banane si frisca

Ingrediente: 150 g unt, 200 g zahar, 4 oua, 3 albusuri, 1 plic zahar vanilat, 4 lingura smantana, 200 g faina, 4 linguri pesmet, 4 banane, 1 plic praf de copt, 1 lingura lichior de banane, 500 ml frisca lichida, cate o lingura unt si faina pt forma. Mod de preparare: 1.Pentru blat,separi albusurile de galbenusuri. Freci untul inmuiat la temperatura camerei cu 100 g zahar, apoi adaugi treptat galbenusurile, zaharul vanilat, smantana, lichiorul, faina, praful de copt si pesmetul. 2. Bati spuma toate albusurile cu zaharul ramas,pana cand acesta se dizolva. 3.Incorporezi spuma in compozitia pt blat impreuna cu 2 banane taiate cubulete,amestecand usor de jos in sus. 4.Torni compozitia intr-o forma cu diametrul de 36 cm unsa cu unt si tapetata cu faina. Coci blatul la foc mijlociu timp de 45 minute.5.Bati frisca lichida,racita in prealabil in frigider cel putin 3 ore si se orneaza.
Durata: 80 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!