Anunturi online!

Tochitura moldoveneasca

Ingrediente: 500 gr carne proaspata de porc, taiata bucatele mici, 4 carnati afumati, 150 ml vin alb, 3-4 catei de usturoi zdrobiti, 150gr branza sarata de oaie, 3 oua, ulei, cimbru, sare , piper. Mod de preparare: Se pune carnea sa se prajeasca, se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic 3-4min. Cand s-a rumenit, se aduga vinul, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Se lasa inca 20-25min. Intre timp, se taie carnati bucati potrivite, si se aduga in tigaie.Se mai lasa pe foc pana se fac si carnatii. Preparatul se pastreaza la cald. In alta tigaie se pregatesc ouale ochi. Se serveste cu mamaliga, gogosari sau castrveti acri si cu ceva vin! Mod de servire: se pune mamaliga in centrul unei farfurii (platou), deasupra ei se pun ouale ochi, iar carnea si carnatii de jur imprejur. Se rade branza, se mai pune si putin piper dupa gust.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!