Anunturi online!
26 noiembrie 2008

Tartine cu sote de ciuperci

Ingrediente: 3 chifle, 150 g ciuperci proaspete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 2-3 linguri de vin, 1 legatura de verdeata, piper, sare. Mod ce preparare: Dupa ce s-au curatat si spalat, ciupercile se taie marunt, la fel si ceapa, care se pune la calit in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat putin, se adauga ciupercile si impreuna se inabusa 10-12 minute, apoi se sting cu vin si se potrivesc de sare si de piper, adaugandu-se si patrunjelul taiat marunt. Compozitia se mai caleste pana cand scade apa pe care o lasa ciupercile, si apoi se imparte pe jumatatile de chifla, care au fost prajite in prealabil. Se servesc calde.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!