Anunturi online!

Tartine cu sos alb cu ciuperci

Ingrediente: 30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smantana, 100 g branza, 250 g ciuperci. Mod de preparare: Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si lapte. Faina si untul se infierbanta intr-o cratita de 1 l, la foc mic, numai un minut, amestecand mereu si avand grija ca faina sa nu se coloreze deloc; apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 randuri, amestecand de fiecare data, pana cand se desfac toate cocoloasele formate, ca sa rezulte un sos omogen. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamaie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. Ciupercile taiate marunt si bine spalate se trec prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamaie, piper, o lingurita rasa de sare. Se lasa la foc mic acoperite sa fiarba cca 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se inmoaie.Cand este gata, se adauga si smantana. Se ung tartinele cu un strat de 3-4 mm.Deasupra se rade branza.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!