Anunturi online!

Tarta cu caise si corcoduse

Ingrediente: 2 oua, 100 ml lapte, 100 gr zahar, 150 gr faina grau, 50 ml ulei, 5 caise, 10-15 corcoduse (mari), 1 praf copt. Mod de preparare: Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugandu-se treptat uleiul. Praful de copt se stinge in lapte si se incorporeaza in aluat. Treptat se adauga faina, incorporandu-se bine in aluat. Separat se bat albusurile cu sare si se adauga in aluat. Caisele si corcodusele se spala, li se scot samburii si se taie felii (caisele) si in doua (corcodusele). Vasul yena (de preferat o forma de pizza rotunda) se unge cu margarina sau unt. Se adauga aluatul si se uniformizeaza ca si cantitate pe toata suprafata tavii. Presaram fructele pe aluat, alternand straturile - intai un strat de corcoduse (una pe exterior, alta pe interior), apoi unul de caise. Se coace la foc mediu timp de 15 minute.
Durata: 40 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!