Anunturi online!

Tarta cu banane caramelizate

Ingrediente: 1 foaie aluat foietaj, 5 banane, 100 g zahar brun, 70 g margarina, 2 pliculete vanilie, cateva picaturi esenta de rom. Mod de preparare: Se curata bananele de coaja,si se taie pe lung, apoi in jumatate. Intr-o tigaie de teflon se topeste zaharul brun, vanilia si margarina.Cand zaharul incepe sa se topeasca, se adauga bananele. Se lasa focul mic si se lasa 10 minute sa se faca bine zaharul. Se se caramelizeze. Dupa caramelizare se adauga esenta de rom, vanilie si esenta de lamaie. Se pune in forma de tarta. Se da la cuptorul preincalzit, pentru 30 de minute.
Durata: 30 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!