Anunturi online!
18 noiembrie 2008

Supa traditionala din Banat

Ingrediente: 2-3 aripi de curcan, 2-3 morcovi, 1 pastarnac, 2 radacini patrunjel, 1 felie mare telina, 1 ceapa potrivita, piper, o foaie de varza dulce, cateva frunze de patrunjel verde, o punga de fidea, taietei sau galuste. Mod de preparare: Se spala bine aripile si se pun la fiert odata cu legumele taiate mai mari. Ceapa se pune intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita. Dupa primul clocot se schimbia apa, se pune alta alta si se lasa sa fiarba bine. La sfarsit, se adauga condimentele si foaia de varza pentru ca supa sa ramana limpede, se mai lasa un clocot si se stinge focul. Se strecoara supa si se lasa deoparte. Separat in apa, se fierb taiteii, fideaua sau se fac galuste. Se serveste la masa cu taietei din belsug si cu patrunjel verde.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!