Anunturi online!

Supa de rata cu taitei

Ingrediente: 500 g carne de rata, 200 g ceapa, 150 g ardei, 200 g morcovi, 100 g telina, 50 g radacina patrunjel, 300 g rosii, 1 ou, 150 g faina, 1 legatura patrunjel , sare. Mod de preparare: Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si cca 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu putina sare. Se curata legumele si se rad. Se adauga legumele in oala in care fierbe carnea. Rosiile se oparesc, se decojesc si se paseaza. Se pun taiteii sa fiarba in supa. Dupa 5 minute, se toarna sucul de rosii. Se sareaza supa, se mai lasa sa dea in cateva clocote. Se toarna supa in farfurii si se presara patrunjelul tocat marunt.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!