Anunturi online!

Supa cu perisoare din ficat

Ingrediente: 300 g oase de vita, 100 g morcovi, 100 g pastarnac, 50 g telina, 100 g ceapa, 100 g cartofi, 150 g ficat de vita, 1 ou, 15-20 g pesmet, 30 g faina, 1 legatura patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Se pun la fiert oasele in 1,5 l apa si se indeparteaza spuma. Se curata si se spala legumele. Se scot oasele fierte. Legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. Separat, se fierbe ficatul in apa usor sarata. Se scurge ficatul si se lasa la racit. Se toaca in masina cu legumele. Se adauga verdeata taiata marunt, oul, pesmetul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza pasta. Se modeleaza perisoare de marimea unei nuci, se trec prin faina si se pun la fiert in supa strecurata. Se fierb la foc mic 5 minute de la primul clocot. Spre sfarsit, se sareaza supa si se presara patrunjel tocat.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!