Anunturi online!

Spaghete cu sos de rosii

Ingrediente: 300-400g antricot de vita, 300g spaghete, 2 linguri ulei, 100 g ciuperci, o ceapa mica, 3-4 catei de usturoi, 400 g rosii,oregano, 1 lingurita pasta de rosii, 50 g masline taiate rondele, sare, piper,patrunjel verde. Mod de preparare: Carnea se taie cubulete, ciupercile se taie felii, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Totul se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se lasa sa se caleasca usor. Se condimenteaza ,se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se inmoaie carnea,40-50 minute. Intre timp spaghetele se fierb in apa cu un praf de sare, atat cat este indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Pasta de rosii si rosiile curatate de coaja, taiate cubulete , se adauga la carnea inabusita. Se lasa in continuare la foc mic pana ce sosul scade si se ingroasa. Se potriveste la gust cu sare si piper apoi se adauga spaghetele fierte si maslinele.Se amesteca usor si se aromeaza cu oregano si patrunjel verde.
Durata: 75 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!