Anunturi online!
20 noiembrie 2008

Sos de hrean

Ingrediente: 4 linguri hrean ras,3 linguri smantana groasa, 1 lingura faina, 2 pahare cu supa de carne sau de legume, sare, suc de lamaie sau otet, zahar.Mod de preparare: Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina; daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor. Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa. Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa gust. Lasam sa dea un clocot si il servim pe langa rasol, limba fiarta, friptura, carnat fript sau fiert sau alte preparate de carne sau peste.
Durata: 10 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!