Anunturi online!

Sos curry

Ingrediente: 200 gr smanatana, 100 gr mustar iute, 50 gr unt, 5 gr curry, 20 gr sare. Mod de preparare: Untul se pune la topit intr-o tigaie, pe flacara mica sau pe plita, iar cand este topit, se adauga mustarul iute si se mai amesteca timp de 2 minute. Dupa ce mustarul si untul s-au omogenizat, se adauga smanatana, amestecand continuu pentru a nu se taia. Tigaia se indeparteaza de pe flacara, se adauga sarea si piperul, apoi curry, se amesteca bine si se mai lasa pe marginea plitei circa 3 minute. Sosul obtinut se serveste fierbinte, insotind de obicei fripturile la gratar si fiind recomnadat in special pentru muschiul de vita.
Durata: 15
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!