Anunturi online!

Sfecla rosie pentru iarna

Ingrediente: sfecla rosie, otet diluat in apa (250 ml otet in 750 ml apa). Mod de preparare: Se spala sfecla foarte bine, sub jet de apa, se zvata si se pune intr-o tava la cuptor, la foc potrivit. Se coace pana cand se inmoaie coaja. Se scoate sfecla rosie din cuptor, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Se taie felii rotunde, cubulete (dupa preferinta), se aseaza intr-un borcan si se toarna peste ele otetul stins in apa (nu necesita fierbere). In acelasi mod se poate proceda si daca doriti sa o mancati in acea zi. Puteti adauga hreasn, dupa gust, care se curata de coaja si se da pe razatoarea mica, adaugandu-se la salata de sfecla impreuna cu putin ulei de masline. De asemenea, se poate presara putin chimen.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!