Anunturi online!

Saramura de peste

Ingrediente: peste, 3 catei usturoi, 1 ceapa mare, 2 ardei, 3 rosii, 5 ardei iuti, 1 craca cimbru (nu foarte mare), 1 conserva rusii in bulion( sau rosii maruntite), sare, piper, 4 boabe ienibahar, 1 lingurita coriandru boabe. Mod de preparare: Pestele se curata de solzi si se spala foarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. Dupa ce s-a fript bine se ia de pe gratar intr-o craticioarea si se acopera cu un capac. Se spala rosiile, ardeiul, ardeiul iute,ceapa( se taie pe jumate) si se coc pe gratar. Intr-o oala se pune apa(depinde de cantitatea de peste) si se pune la fiert. Rosiile se curata de coaja si se taie felii, se pun in oala cu apa la fel se procedeaza si cu ardeiul,ceapa ardeiul iute. Se pune la fiert si craca de cimbru, boabele de ienibahar si coriandru. Usturoiul se curata, se taie marunt si se pune la fiert, se adauga si rosiile in bulion(rosiile se dau prin razatoare). Dupa ce au fiert bine se pune si pestele, sarea si piperul. Se lasa la fiert circa 5 min. Se serveste calda si se poate presara si putin patrunjel tocat marunt pentru un plus de gust.
Durata: 1 h 30 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!