Anunturi online!

Salata de vinete

Ingrediente: 1 kg de vinete, 150 ml ulei, sare, 1-2 cepe, un galbenus crud. Mod de preparare: Vinetele se coc pe o plita bine incinsa, la flacara iute. Se curata de coaja foarte bine, fara sa intre in contact cu apa, pe cat posibil. Se pun apoi la scurs pe un fund de lemn putin inclinat. Dupa ce s-au scurs, se toaca cu un cutit de lemn, plastic sau inox, ca sa nu se innegreasca. Pasta rezultata se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt, sarea, galbenusul, se amesteca bine, dupa care se adauga uleiul in suvoi subtire, amestecand mereu. Cand uleiul s-a terminat si salata s-a albit, este gata. Se serveste cu rosii proaspete.
Durata: 40 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!