Anunturi online!

salata de sfecla rosie cu ciuperci uscate

Ingrediente: 600 g sfecla, 60 g ciuperci uscate, 100 g ceapa, 10 ml ulei, piper, sare, otet, usturoi. Mod de preparare: Se coace sau se fierbe sfecla. Intre timp se spala ciupercile uscate si se pun la inmuiat 1 ora in apa calduta, dupa care se pun la fiert. Sfecla fiarta se curata ( daca este mare se taie in lungime, in patru ) si apoi se taie in felii subtiri, se adauga ciupercile fierte si taiate, de asemenea, in felii subtiri, ceapa care s-a taiat marunt si s-a calit in ulei, piper, sare, otet si dupa gust usturoi pisat.Se amesteca impreuna toate ingredientele si se aseaza intr-o salatiera. Zeama ramasa de la ciuperci se foloseste la subtiat mujdeiul de usturoi, care se toarna in salata.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!