Anunturi online!
26 noiembrie 2008

Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza

Ingrediente: 6-12 rosii, 100-150 g de ciuperci, 2 oua, 120 ml de ulei, o lingurita de mustar, o lingura cu zeama de lamaie, patrunjel verde sau marar verde tocat, sare, piper, dupa gust. Mod de preparare: Rosiile spalate se scobesc de miez nu prea aproape de pielita. Se presara cu putina sare si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga zeama. Intre timp, se fierb ciupercile (in apa de fiert se adauga zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca acestea), iar din galbenusurile de ou (un ou se fierbe si se foloseste galbenusul fiert), mustar si ulei se prepara maioneza. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza, se adauga patrunjel sau marar tocat marunt, apoi sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, apoi se sterg pe deasupra si se asaza fiecare rosie pe cate o frunza de salata verde.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!