Anunturi online!
19 noiembrie 2008

Pui la punga cu legume si fructe

Ingrediente: 1 pui de 1-1,5 kg, 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate, 3 mere, 10 masline, 1 morcov mare, 5 cartofi, 1 ceapa rosie, 2 capatani de usturoi, 2 gogosari in otet. Mod de preparare: Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii se taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata. Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din mere, gogosari, masline, ceapa si usturoi. Puiul umplut astfel se adauga in punga. Legumele si fructele ramase se amesteca intr-un castron si se presara cu restul condimentelor. Amestecul obtinut se adauga cu grija in punga pe langa pui. Se inchide punga si se aseaza in tava. Se baga la cuptor la foc mediu timp de 1,10 ora. Se serveste cald.
Durata: 2h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!