Anunturi online!

Pui in aluat cu legume sotate

Ingrediente: 500 g file de piept de pui, 300 ml ulei, 100 ml vin alb, 5 g oregano, 5 g cimbru, 5 g rozmarin, 2 oua, 100 g faina, putin lapte, 200 g ardei, 100 g morcovi, 200 g rosii, 150 g fasole verde, 80 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in fasii. Se lasa la fezandat 1 ora intr-un amestec de vin cu 100 ml ulei, oregano, cimbru si putina sare. Din oua, faina, lapte si sare se pregateste un aluat asemanator celui de clatite. Se incinge uleiul. Se scurg fasiile de pui, se trec prin faina, apoi prin aluatul de clatite. Se prajesc uniform pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie. Se curata si se spala legumele. Se taie astfel: morcovii cubulete, fasolea bastonase, ardeii fasii, rosiile felii. Se soteaza pe rand in unt, presarandu-le cu sare, rozmarin piper. Se scot pe un platou si se servesc ca garnitura la puiul in aluat.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!