Anunturi online!

Prajitura de Post cu Mere

Ingrediente: 1 kg mere, 500 g faina, 20 g drojdie, 50 g ulei de masline, 4-5 linguri de zahar (sau dupa gust, depinde cat de dulci sunt merele). Mod de preparare: Framantati un aluat din faina, apa, drojdie, 1 lingura de ulei si il lasati la dospit cam jumatate de ora. Intre timp, spalati merele, le curatati de coaja si le dati pe razatoare, dupa care le amestecati cu zaharul. Incingeti putin ulei de masline si caliti merele 3-4 minute. Intindeti doua foi de aluat, asezati una in tava de cuptor unsa cu ulei, apoi merele si in final cealalta foaie de aluat. Dati la cuptor pana se rumeneste, cam 40 de minute. Este o reteteta excelenta pentru un desert de post.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!