Anunturi online!
24 noiembrie 2008

Prajitura de Post cu Mere

Ingrediente: 1 kg mere, 500 g faina, 20 g drojdie, 50 g ulei de masline, 4-5 linguri de zahar (sau dupa gust, depinde cat de dulci sunt merele). Mod de preparare: Framantati un aluat din faina, apa, drojdie, 1 lingura de ulei si il lasati la dospit cam jumatate de ora. Intre timp, spalati merele, le curatati de coaja si le dati pe razatoare, dupa care le amestecati cu zaharul. Incingeti putin ulei de masline si caliti merele 3-4 minute. Intindeti doua foi de aluat, asezati una in tava de cuptor unsa cu ulei, apoi merele si in final cealalta foaie de aluat. Dati la cuptor pana se rumeneste, cam 40 de minute. Este o reteteta excelenta pentru un desert de post.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!