Anunturi online!

Pogaci cu jumeri

Ingrediente: 200 g jumeri, 350 g faina, 2 galbenuse, ou pt uns deasupra, 20 g drojdie, 1 lingurita zahar, sare, putin lapte. Mod de preparare: Drojdia se lichefiaza cu zaharul, se adauga 3 linguri lapte si o llingura faina si se face o maia care se lasa la crescut 1/4 ora. Se adauga restul de faina, galbenusele, 1/2 lingurita sare, un varf cutit piper si lapte. Se framanta un aluat mai moale, se lasa sa creasca 1/4 ora apoi se intinde de 1 cm grosime pe masa presarata cu faina. Jumerile date prin masina se intind pe 2/3 din foaie si se impatura in 3 (partea neunsa inte cele 2 unse). Se repeta de 3 ori impaturitul in 3. Se lasa 10 minute la cald apoi se intinde aluatul gros de 2 cm si se taie cu paharul. Se pun in tava cu distante de 2 cm intre ele, se mai lasa sa creasca 1/4 ora apoi se ung cu ou batut si se presara sare, chimen, cascaval. Se coc in cuptorul fierbinte la foc mediu cca 30 min. Nu se deschide cuptorul 15 min. Par a fi complicat de facut dar nu sunt, si sunt foarte foarte bune!
Durata: 1 h 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!