Anunturi online!

Piure de cartofi cu spanac

Ingrediente: 300 g cartofi, 1/2 kg spanac, 20 ml lapte, 5 g unt. Mod de preparare: Se alege si se spela foarte bine spanacul, dupa care, intr-o cratita, se pune un strat gros de cca 20-30 cm de frunze de spanac. Peste ele se torna apa clocotita cat sa le cuprinda pe jumatate si se inabusa pana cand sunt fierte. Apoi se trecc prin sita impreuna cu zeama. Se pune unt si, apoi, cat este fierbinte, se amesteca cu piure de cartofi.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!