Anunturi online!
27 noiembrie 2008

Piure de cartofi cu spanac

Ingrediente: 300 g cartofi, 1/2 kg spanac, 20 ml lapte, 5 g unt. Mod de preparare: Se alege si se spela foarte bine spanacul, dupa care, intr-o cratita, se pune un strat gros de cca 20-30 cm de frunze de spanac. Peste ele se torna apa clocotita cat sa le cuprinda pe jumatate si se inabusa pana cand sunt fierte. Apoi se trecc prin sita impreuna cu zeama. Se pune unt si, apoi, cat este fierbinte, se amesteca cu piure de cartofi.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!