Anunturi online!
17 noiembrie 2008

Pituca cu varza

Ingrediente: 500 g. varza taiata, 500 g. carne tocata, 1-2 cepe de marime medie, 1 kg. aluat pentru paine, 100 ml ulei, sare si piper, marar, cimbru, dafin. Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sarea si piperul, cimbru, marar, o foaie de dafin si se amesteca 2 minute, pana se omogenizeaza compozitia .Se pune la racit. Se caleste varza cu putin ulei si se condimenteaza dupa gust. Se intinde aluatul pe o tigaie format mare. Peste foaia obtinuta se aseaza un strat de varza calita si apoi un start din compozitia de carne tocata obtinuta care s-a racit. Se trage o alta foaie de aluat, nici prea groasa nici prea subtire, peste intreaga compozitie din tava si se unesc capetele acesteia cu cele ale foii de jos. Se introduce la cuptor timp de 40 de minute apoi se scoate si se serveste fierbinte. Se poate servi cu smantana, maioneza, ketchup sau orice alt sos dupa gust.
Durata: 60 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!