Anunturi online!

Pilaf de Orez

Ingrediente: 1 cana de orez, grasime de gaina sau ulei vegetal pentru prajit, 1 ceapa, 1 morcov, 1 piept de pasare, 4 cani de apa sau supa de carne, sare, piper dupa gust. Mod de preparare: Pieptul de pasare se fierbe si se taie fasii inainte de a-l folosi la pilaf, astfel incat carnea sa fie mai frageda. Incepem prin a toca grasimea de pasare marunt si a o topi intr-o cratita care nu lipeste. Adaugam ceapa tocata si o lasam 2-3 minute, numai pana cand devine translucida. Rumenim si fasiile de piept de pasare fierte inainte. Adaugam apa sau supa de pasare si orezul spalat si lasat la inmuiat cu 15-20 de minute inainte. Lasam orezul la fiert, la foc mic, impreuna cu morcovul curatat si lasat intreg sau taiat bucati mari. Potrivim pilaful de sare si acoperim cratita.La sfarsit, presaram piperul peste pilaf direct in farfurie.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!