Anunturi online!
18 noiembrie 2008

Peste in aluat

Ingrediente: 3-4 fileuri de peste alb, 300-400 gr de cartofi taiati rondele de preferinta, sare, piper, boia, plante aromate din supermarket, foi de placinta, 1/2 l lapte, ulei. Mod de preparare: Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante. Cartofi se introduc in lapte pentru 30 minute. Tava se unge cu ulei si se pune prima foaie de placinta, se unge cu un pic de unt si se pune a doua foaie, la fel si a treia dupa care se aseaza pestele si cartofi se toarna si laptele, sare, piper, boia, plante aromate dupa care se acopera tot cu trei foi de placinta si se da la cuptor la foc potrivit 10-15 minute. Se bat 1-2 oua se pun deasuprasi se da la cuptor pentru inca 30 de minute.
Durata: 30-45 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!