Anunturi online!

Peste cu sos acrisor aromat

Ingrediente: peste. Sos: 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1 morcov, 2 catei usturoi, 5 frunze salvie, 1/2 lingurita oregano uscat, sucul de la 1/2 lamaie, sare, piper.Mod de preparare: Peste se prajeste simplu, doar cu sare, fie in cuptor (daca puneti pastravi intregi), fie in tigaie (pentru fileuri). Sos: Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. Cand e moale se adauga morcovul razuit, patrunjelul, salvia si usturoiul tocate si oregano. Se lasa la calit inca cateva minute. Se adauga o cescuta de apa, sucul de lamaie, sare si piper. Se lasa la fiert la foc mic pana morcovul e moale. Se ia de pe foc si se mixeaza in blender. Se pune fierbinte peste peste.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!