Anunturi online!

Pastai pane cu mujdei

Ingrediente: Pastai pane: 350 grame pastai de fasole, 2 oua, 2 linguri faina, 2 linguri pesmet, 2 linguri lapte, sare, piper, ulei. Mujdei: 1 capatana de usturoi, 1 lingurita ulei de masline, sare, piper, 1 ceasca apa. Mod de preparare: Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie. Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii. Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine. Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi. Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Durata: 40 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!