Anunturi online!

Pasta de gogosari

Ingrediente: 5 kg gogosari sau ardei kapia rosii, 200 ml ulei, sare , 1 plic conservant 7g. Mod de preparare: Gogosarii spalati ii curatam de cotor si ii taiem felii pe care le dam prin masina de tocat. Punem uleiul la incalzit si rasturnam peste el ardeiul macinat, invartind mereu sa nu se prinda de fundul cratitei. Cand pasta este bine fiarta, adaugam sare putin mai multa decat necesar si conservantul. Compozitia o punem in borcane asa fierbinte, punem capacele si lasam borcanele in pat cald o zi doua pana se racesc complet.Apoi putem pune borcanele in camara. Patul cald se face dintr-o cutie,lada care se captuseste cu o patura.
Durata: 90 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!