Anunturi online!

Paine cu orez

Ingrediente: 2 pumni de orez, 125 ml lapte caldut, 2 linguri ulei masline, 2 linguri miere de albine, 1 lingurita sare, 1 pumn fulgi de porumb, 1 pumn faina de malai, 400 gr faina alba, 1 pachet drojdie uscata. Mod de preparare: Orezul se fierbe in apa cu sare si apoi il lasam sa se scurga bine. Intr-un vas de framantat punem faina, orezul fiert, fulgii de porumb, faina de malai, uleiul de masline, mierea, drojdia si sarea si adaugam treptat laptele caldut. Framantam totul pana cand aluatul se desprinde de peretii vasului si il lasam la dospit cca. 40 minute acoperit la loc caldut. Dupa ce a dospit pe masa pe care am presarat faina rasturnam aluatul si il lucram un pic . Facem un baston care se va imparti in 10 bucati egale. Fiecarei bucata ii dam forma ovala si se aseaza strans in forma de copt care in prealabil a fost unsa cu putin ulei. Se lasa asa in forma la dospit inca 15 minute . Se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru cca . 35-40 minute (primele 10 min la foc iute apoi la foc mic).
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!