Anunturi online!

Paine cu dovleac

Ingrediente: 700 gr dovleac galben, 700 gr faina tip 0, 25 gr drojdie uscata, 1 ramura salvie, zahar, sare, ulei, lapte. Mod de preparare: Se fierbe dovleacul ,apoi se stoarce bine jumatate de dovleac si se paseaza, cealalta jumatate ramane cum este. Se pune intr-un castronel un pic de sare 5 linguri de lapte si o lingurita de zahar si se pune drojdia. Se lasa aproximativ 5 minute, apoi se incorporeaza faina, drojdia bucatile mari de dovleac, si dovleacul pasat,salvia rupta in bucate micute. Dupa framantare , se lasa sa dospeasca aproximativ 1 ora.Aluatul se acopera. Se ung 2 tavi, se tapeteaza cu hartie de copt ,se pune aluatul si se da la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 40.
Durata: 1 h 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!