Anunturi online!

Ostropel oltenesc

Ingrediente: 2-3 pulpe de pui cu spate, otet, sare, piper alb, 5-6 catei de usturoi, 200g smantana, 2 carfofi, un morcov, patrunjel, condimente delikat, ulei, o lingura de faina de grau. Mod de preparare: Intr-un vas se pune ulei si se prajesc pulpele, dupa ce s-au rumenit putin, se adauga apa in functie de cantitatea de ostropel dorita. Se pun condimentele, morcovul si cartoful taiat cubulete, se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert toate ingredientele, se adauga otetul si usturoiul dupa gust, se mai lasa 2-3 min pe foc, se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina si se presara cu patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliguta cat mai fierbinte.
Durata: 1 h 15 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!