Anunturi online!

Orez sarbesc

Ingrediente: 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 morcov, 200 g mazare, 1 cutie ciuperci (facultativ), 1 lingura bulion, 1 cana orez cu bobul rotund, 3 cani supa de carne, delikat, ulei, sare, piper, marar, patrunjel, 1 catel de usturoi. Mod de preparare: Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masline. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele. Se acopera cu apa, se adauga delikat pentru gust si se lasa sa fiarba la foc mic. Din cand in cand se amesteca, si daca trebuie se adauga apa pana fierb orezul si legumele. Mancarea trebuie sa fie legata. Se adauga rosiile din conserva sau bulionul, mirodeniile, feliute subtiri de usturoi.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!