Anunturi online!

Muschiulet umplut

Ingrediente: 1 bucata muschiulet de porc(aprox.400 g) , 150g carne tocata in amestec porc si vita, 3 catei de usturoi, 1 ou, boia, sare de mare, piper alb, chimion macinat si pesmet 3 linguri. Mod de preparare: Umplutura se face o compozitie din carnea tocata, usturoiul zdrobit, un praf de sare de mare, un praf piper, boia, chimion si pesmet, se amesteca bine pana devine o pasta omogena. Se ia muschiuletul, se face o incizie in mijlocul lui si cu multa atentie se trage pe un tub de umplut carnatii montat la masina de tocat carne, apoi cu multa grija se umple muschiuletul cu compozitia de carne tocata. Cand este gata umplut, se freaca muschiuletul pe exterior cu boia, piper, praf de sare de mare si se unge bine cu ulei de masline. Se ruleaza pe o folie de aluminiu bine unsa si se tine la cuptorul bine incins 45 min. Se serveste cu garnitura de legume sau cu piure de cartofi.
Durata: 45 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!