Anunturi online!

Mancare de spanac cu carne

Ingrediente:300-400 g carne (la alegere), 50 ml untdelemn, o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi, 1 kg spanac, 20 g faina, 1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii , sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul, se adauga carnea care se inabusa 10 minute, acoperita, la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare. Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugand cate putina apa ,cand scade sosul,pana cand se inmoaie bine. Se toarna restul de suc si se pune spanacul curatat si spalat. La inceput,spanacul are volum mare ,dar va scadea imediat si va lasa multa apa . Nu se mai adauga apa .Se amesteca si se lasa sa fiarba acoperit, circa 20 minute, ca sa se inmoaie bine, fara sa se terciuiasca. Dupa ce a fiert, ramane putin sos. Se serveste ca atare ,fara sa se lege cu faina. Daca are mai mult sos, se freaca o lingurita rasa de faina cu o lingura de apa rece si se amesteca de cateva ori cu spanacul, in timp ce acesta fierbe in clocote. Cratita se ia de pe foc si, in oricare varianta ,mancarea se sareaza dupa gust si i se adauga usturoiul taiat marunt.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!