Anunturi online!

Inghetata de ciocolata

Ingrediente: 75-100 g de ciocolata amaruie, 6 oua, 2 pahare de zahar tos, o lingura si jumatate de faina, 4 pahare de frisca batuta, 2 pachetele de zahar vanilat, un varf de cutit de sare. Mod de preparare: Ouale intregi se bat bine adaugand faina in care am pus zaharul si sarea, apoi laptele. Punem vasul la fiert la bain-marie si lasam sa fiarba pana cand compozitia se lipeste de lingura. Luam vasul de pe foc si adaugam ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecam bine, lasam sa se raceasca, punem frisca si o punem la congelator 2-3 ore.
Durata: 3 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!