Anunturi online!

Gem de piersici cu Campari

Ingrediente: 700gr piersici coapte, 4l suc de portocale, 5 linguri Campari, 500 gr zahar, 1 pachet Gelfix. Mod de preparare: Punem fructele intr-o strecuratoare, pe care o cufundam in apa clocotita, pentru ca pielita fructelor sa se curete usor. Le trecem apoi prin jet de apa rece si le curatam. Dupa indepartarea samburelui, taiem in felii fructele si le amestecam cu zaharul, apoi cu sucul de portocale. Adaugam cele 5 linguri de Campari si, amestecand mereu, fierbem circa 5 minute. Se incorporeaza Gelfix-ul si mai fierbem inca 3 minute. Se pune gemul fierbinte in borcane. Se tin 5 minute cu gura in jos, dupa ce au fost bine capsate si se pun in camara.
Durata: 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!