Anunturi online!

Gem de grepfrut

Ingrediente: 3 grepfruturi, 1/2 lamaie, 1 kg zahar. Mod de preparare: Grepfruturile se decojesc, una se da pe razatoare. Se pun la fiert in apa cat sa le acopere, se lasa 30 de minute, dupa care se schimba apa tot cu apa fierbinte si se mai lasa 30 minute. Se mai repeta o data operatia. Se scot se taie in bucati foarte mici si impreuna cu apa in care au fiert ultima ora, zaharul, se pun la fiert, la foc domol pana se topeste zaharul. Apoi se continua fierberea la foc iute. Cand gemul este aproape legat, se adauga si zeama de la o jumatate de lamaie, se mai dau cateva clocote. Se toarna fierbinte in borcane spalate si uscate, asezate pe un obiect de metal. Se dau la cuptor unde se tin, la foc foarte slab ca sa nu crape borcanele, circa 20 minute. Se scot, se lasa acoperite pana a doua zi, apoi se inchid ermetic.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!