Anunturi online!

Gem de dovleac

Ingrediente: 2 kg pulpa de dovleac, 1 kg zahar, 1 kg caise uscate, 2 lamai, 1,5 litri apa, vanilie, scortisoara. Mod de preparare: Se taie pulpa de dovleac in cubulete, se acopera cu zaharul si se lasa sa stea 12 ore. Se toarna apa clocotita peste caisele taiate feliute si se lasa la inmuiat 2 ore. Se pune dovleacul in cratita pentru dulceata, se adauga caisele cu lichidul in care au stat, lamaile taiate felii subtiri si vanilia. Se pune cratita pe foc si se fierbe la flacara iute, amestecand mereu pana scade lichidul. Se ia cratita de pe foc si se baga in cuptorul cald, unde se lasa sa fiarba 3 ore la foc foarte mic, se amesteca din cand in cand, se toarna fierbinte in borcane si se inchid ermetic.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!