Anunturi online!

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Ingrediente: 1 kg ceafa de porc, 1 plic cimbru, piper negru macinat, 100g masline negre, 100 g secretul gustului, 150 ml vin rosu, 1 ardei gras rosu, 30 ml ulei, 100 g pasta de tomate, Mod de preparare: Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc. Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu. Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate. Se toarna peste friptura. Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu. Se serveste cu mamaliguta.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!