Anunturi online!
24 noiembrie 2008

Fasole verde cu usturoi

Ingredientele: 1 kg fasole verde, 1 ceapa, 100 ml ulei, 1 legatura de marar, cativa catei de usturoi, sare, 1 lingurita de otet. Mod de preparare: Se curata si se taie bucatele fasolea, dupa care se pune intr-un vas. Se adauga putina apa, pentru ca fasolea sa fiarba mai mult in abur (se pune capac la cratita) la foc mic. Ceapa tocata se inabusa in ulei si se lasa atat cat sa-si dezvolte aromele fara a se ingalbeni, apoi se adauga fasolea fiarta. Se lasa sa se prajeasca si fasolea putin. Se opreste focul si se adauga sare, facultativ otet diluat cu o lingura apa, verdeata (marar, patrunjel sau busuioc) si mujdei de usturoi.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!