Anunturi online!

Fasole cu Carnati la Tigaie

Ingrediente: 300 g fasole uscata, alba, carnati, 1 ceapa mare, 200 ml suc de rosii, 2-3 foi de dafin, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de piper, salata de muraturi pentru garnitura. Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte, pentru a fierbe mai repede. Primul lucru pe care il facem cand incepem sa gatim fasole cu carnati este sa punem fasolea la fiert, deoarece fasolea uscata fierbe mai greu si dureaza ceva mai mult. Dupa aceea, pregatim carnatii si tocam ceapa marunt, sau o dam pe razatoare. Incingem uleiul si calim ceapa cateva minute, pana devine translucida. Adaugam carnatii, preferabil carnati subtiri, facuti in mate de oaie, dar daca folositi carnati grosi, "trandafiri", va trebui sa ii prajiti mai bine, ca sa nu ramana in interior carne cruda. Lasam carnatii sa se prajeasca la foc mic si verificam daca a fiert fasolea. Cand fasolea este fiarta, scoatem fasolea fiarta intr-o strecuratoare si o scurgem bine de apa. Dupa ce se prajesc si carnatii, in tigaia in care am rumenit carnatii adaugam fasolea fiarta si scursa de apa. Turnam si sucul de rosii si amestecam totul in tigaie. Adaugam condimentele: foile de dafin, sarea si piperul si lasam tigaia de aragaz inca 10-15 minute, pana cand sosul se omogenizeaza si scade suficient.
Durata: 1h 40 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!