Anunturi online!

Fasole batuta

Ingrediente: 500 g fasole alba boabe, 2 cepe nu prea mari, 1 morcov, 50 g ulei, 1-2 catei de usturoi si sare dupa gust. Mod de preparare: Alegem fasolea, o spalam si apoi o punem la inmuiat intr-un vas cu apa rece cateva ore (sau de seara pana dimineata). Intr-o oala de 4 litri cu apa clocotita, punem boabele de fasole si le fierbem cca 15 minute, dupa care schimbam apa. O punem din nou la fiert tot cu apa clocotita. Adaugam o ceapa taiata marunt, morcovul si sarea. Dupa ce s-a fiert bine, ca boabele sa fie moi, strecuram fasolea si lasam boabele sa se raceasca. Trecem boabele prin masina de tocat, adaugam putin ulei, usturoiul bine pisat cu putina sare si potrivim de sare si piper si amestecam bine. Punem fasolea batuta in vasele de servit. Curatam a doua ceapa pe care o taiem solzisori. Prajim ceapa pana capata o culoare aurie frumoasa. Cu o furculita asezam ceapa rumenita deasupra si putem turna si din uleiul in care am prajit ceapa.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!