Anunturi online!

Dulceata de piersici cu ghimbir

Ingrediente: (pentru 2 borcane de 225ml): 1 piersica, 180gr pulpa de ananas, 1 bucata ghimbir confiat, 180gr zahar gelifiant pentru cuptorul cu microunde,1 lingura suc de lamaie. Mod de preparare: 1.Se opareste 1 piersica , se decojeste si se goleste de sambure. Se taie cuburi pulpa de piersica. 2.180gr pulpa de ananas si 1 bucata ghimbir confiat si se amesteca impreuna cu 180 gr zahar gelifiant pentru cuptorul cu microunde si 1 lingura suc de lamaie. Se lasa sa stea 30 minute. Apoi se fierbe dulceata in microunde, conform instructiunilor de pe pachetul de zahar ; se toarna in borcane si se lasa sa stea pe capac inca 10 minute.Apoi se aseaza in piciore si se lasa sa se raceasca.
Durata: 20 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!